Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.12
-
Less Gluten
Sałatka z fasolką szparagową, morelami, kaparami i fetą, orzechy pekan, sos winegret
Fasolka szparagowa zielona, Sól, Kapary w zalewie (Kapary, woda, sól, ocet winny), Morele, ORZECHY PEKAN, Ser feta owczo-kozi (MLEKO owcze pasteryzowane 70%, MLEKO kozie pasteryzowane 30%, sól, kultury starterowe, podpuszczka mikrobiologiczna), Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Miód pszczeli
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 219 kJ/291 kcal |
Tłuszcz: 24,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,1 g |
Węglowodany: 14,6 g w tym cukry: 8,4 g |
Błonnik: 4,9 g |
Białko: 8,4 g |
Sól: 1,5 g |
Alergeny
- gorczyca
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.