Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.31 Star
  • Less Gluten
  • Less Carb

Sałatka z fasolką szparagową, ziemniakami i indykiem, pesto koperkowe

Ziemniaki, Indyk, Fasolka szparagowa zielona, Fasolka szparagowa żółta, Szpinak baby, Oliwa z oliwek, Koperek, Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), MASŁO 82% tł., Natka pietruszki, Olej rzepakowy, Sól, Papryka słodka, Pieprz czarny, Czosnek, Tymianek, orzechy pinii, Przyprawa gyros (zawiera GORCZYCĘ), Sok z cytryny, .

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 078 kJ/258 kcal
Tłuszcz: 10,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,6 g
Węglowodany: 19,5 g
w tym cukry: 3,0 g
Błonnik: 4,8 g
Białko: 20,4 g
Sól: 0,3 g

Alergeny

  • gorczyca
  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: