Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.31
-
Less Gluten
-
Less Carb
Sałatka z fasolką szparagową, ziemniakami i indykiem, pesto koperkowe
Szpinak baby, Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Papryka słodka, Kurkuma, Koperek, Sok z cytryny świeżo wyciskany, orzechy pinii, Oliwa z oliwek, Czosnek, Tymianek, Olej rzepakowy, Przyprawa gyros (zawiera GORCZYCĘ), Indyk, Natka pietruszki, Sól, Pieprz czarny, MASŁO 82% tł., Fasolka szparagowa żółta, Fasolka szparagowa zielona, Czosnek, Ziemniaki
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 078 kJ/258 kcal |
Tłuszcz: 10,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,6 g |
Węglowodany: 19,5 g w tym cukry: 3,0 g |
Błonnik: 4,8 g |
Białko: 20,4 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.