Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.14
-
Less Gluten
Sałatka z fetą i kaparami
Ser typu feta (MLEKO, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Kapary w zalewie (Kapary, woda, sól, ocet winny), Ogórek zielony, Papryka żółta, Czosnek, Oliwa z oliwek, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Rukola, Pomidorki daktylowe
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 811 kJ/194 kcal |
Tłuszcz: 14,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,4 g |
Węglowodany: 11,1 g w tym cukry: 3,1 g |
Błonnik: 2,3 g |
Białko: 7,4 g |
Sól: 2,5 g |
Alergeny
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.