Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.14 Star
  • Less Gluten

Sałatka z fetą i kaparami

Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Kapary w zalewie (Kapary, woda, sól, ocet winny), Ogórek zielony, Papryka żółta, Czosnek, Oliwa z oliwek, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Rukola, Pomidorki daktylowe

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
811 kJ/194 kcal
Tłuszcz: 14,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,4 g
Węglowodany: 11,1 g
w tym cukry: 3,9 g
Błonnik: 2,3 g
Białko: 7,4 g
Sól: 2,5 g

Alergeny

  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: