Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.4
-
Less Gluten
Sałatka z fetą i winogronami, dressing z cytryną
Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Sałata mix, Miód pszczeli, Olej rzepakowy, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Dynia pestki, Winogrona ciemne
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 258 kJ/301 kcal |
Tłuszcz: 17,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,7 g |
Węglowodany: 27,7 g w tym cukry: 23,1 g |
Błonnik: 2,2 g |
Białko: 9,8 g |
Sól: 1,8 g |
Alergeny
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.