Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.4 Star
  • Less Gluten

Sałatka z fetą i winogronami, dressing z cytryną

Winogrona, Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Sałata mix, Sok z cytryny, Olej rzepakowy, Dynia pestki, Miód pszczeli

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
1 253 kJ/299 kcal
Tłuszcz: 17,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,7 g
Węglowodany: 27,3 g
w tym cukry: 23,0 g
Błonnik: 2,2 g
Białko: 9,8 g
Sól: 1,8 g

Alergeny

  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: