Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.55
Sałatka z greckim serem, kaszą kuskus, melonem i ogórkiem, miodowy sos winegret
Kasza kuskus (zawiera PSZENICĘ), Olej rzepakowy, Sól, Melon, Ogórek zielony, Roszponka, Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), SEZAM biały, Miód pszczeli, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Szczaw krwisty
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 596 kJ/142 kcal |
Tłuszcz: 8,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g |
Węglowodany: 14,0 g w tym cukry: 6,7 g |
Błonnik: 1,1 g |
Białko: 4,0 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- mleko
- sezam
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.