Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0
-
Less Gluten
Sałatka z fetą, pomidorkami i czerwoną cebulą, dressing bazyliowy
Cebula czerwona, Miód pszczeli, Musztarda dijon (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Bazylia, Pomidorki daktylowe, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Szpinak baby
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 432 kJ/103 kcal |
Tłuszcz: 10,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g |
Węglowodany: 4,8 g w tym cukry: 2,0 g |
Błonnik: 1,3 g |
Białko: 2,5 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- gorczyca
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.