Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0 Star
  • Less Gluten

Sałatka z fetą, pomidorkami i czerwoną cebulą, dressing bazyliowy

Pomidorki daktylowe, Szpinak baby, Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Cebula czerwona, Olej rzepakowy, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Sok z cytryny, Bazylia, Miód pszczeli, Musztarda dijon (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Pieprz czarny, Sól

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
431 kJ/103 kcal
Tłuszcz: 10,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g
Węglowodany: 4,8 g
w tym cukry: 2,4 g
Błonnik: 1,3 g
Białko: 2,5 g
Sól: 0,5 g

Alergeny

  • gorczyca
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: