Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.38
-
Less Gluten
Sałatka z fetą, pomidorkami, ogórkiem, kukurydzą i czerwoną cebulą, sos winegret
Sałata mix, Ser typu feta (MLEKO, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Cebula czerwona, Kukurydza, Ogórek zielony, Pomidorki daktylowe, Miód pszczeli, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 456 kJ/109 kcal |
Tłuszcz: 7,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g |
Węglowodany: 9,3 g w tym cukry: 2,6 g |
Błonnik: 1,8 g |
Białko: 2,7 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- gorczyca
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.