Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.17 Star
  • Less Gluten

Sałatka z fetą, rzodkiewką i ogórkiem, sos miętowy

Ogórek zielony, Rzodkiewka, Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Sałata mix, Oliwa z oliwek, Miód pszczeli, Cebula czerwona, Sok z cytryny, Mięta, Pieprz czarny, Sól

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
637 kJ/152 kcal
Tłuszcz: 11,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,1 g
Węglowodany: 9,9 g
w tym cukry: 6,1 g
Błonnik: 2,0 g
Białko: 4,5 g
Sól: 0,8 g

Alergeny

  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: