Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.5
-
Less Gluten
Sałatka z greckim serem, sos winegret
Cebula czerwona, Ogórek zielony, Papryka czerwona, Pomidorki daktylowe, Roszponka, Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Miód pszczeli
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 625 kJ/149 kcal |
Tłuszcz: 11,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,9 g |
Węglowodany: 7,9 g w tym cukry: 4,2 g |
Błonnik: 1,6 g |
Białko: 5,3 g |
Sól: 1,0 g |
Alergeny
- gorczyca
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.