Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.54
-
Less Gluten
Sałatka z figami, kozim serem i szpinakiem, sos miodowo-limonkowy
Szpinak baby, Figi, Ser kozi (MLEKO kozie, kultury bakterii fermentacji mlekowej), Miód pszczeli, Olej rzepakowy, Oliwa z oliwek, Sok z limonki świeżo wyciskany
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 436 kJ/104 kcal |
Tłuszcz: 7,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,0 g |
Węglowodany: 8,1 g w tym cukry: 6,7 g |
Błonnik: 1,1 g |
Białko: 3,0 g |
Sól: 0,0 g |
Alergeny
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.