Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.3
-
Less Gluten
Sałatka z grillowanymi warzywami i wędzonym twarogiem, sos miodowy
Cukinia, Pieprz czarny, Sól, Czosnek, Olej rzepakowy, Papryka czerwona, Sałata rzymska mini, Ser twarogowy wędzony (MLEKO, ŚMIETANKA, MLEKO w proszku, kultury mleczarskie), Miód pszczeli, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Sok z cytryny świeżo wyciskany
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 170 kJ/280 kcal |
Tłuszcz: 21,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,9 g |
Węglowodany: 14,0 g w tym cukry: 11,3 g |
Błonnik: 3,2 g |
Białko: 9,9 g |
Sól: 1,0 g |
Alergeny
- gorczyca
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.