Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.5
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Sałatka z gruszką, rukolą, żurawiną i orzechami włoskimi, sos winegret
Gruszka, Żurawina suszona (żurawina, cukier, olej słonecznikowy, DWUTLENEK SIARKI), ORZECHY WŁOSKIE, Rukola, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Miód pszczeli
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 847 kJ/202 kcal |
Tłuszcz: 14,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g |
Węglowodany: 18,0 g w tym cukry: 12,9 g |
Błonnik: 2,2 g |
Białko: 1,6 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gorczyca
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.