Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.41
-
Less Gluten
-
-
Sałatka z serem kozim i oliwkami, winegret
Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól), Pomidorki daktylowe, Ser kozi (MLEKO kozie, sól, stabilizator: chlorek wapnia, bakterie fermentacji mlekowej), Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Miód pszczeli, Szpinak baby
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 792 kJ/189 kcal |
Tłuszcz: 17,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,8 g |
Węglowodany: 5,0 g w tym cukry: 1,0 g |
Błonnik: 1,9 g |
Białko: 7,1 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- gorczyca
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.