Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.08
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Sałatka z grzybami shiitake, ogórkiem, wakame, sezamem i ryżem basmati, sos majonezowy miso
Algi wakame, Imbir, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Pieprz czarny, Sól, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Grzyby shittake, Ogórek zielony, Ryż basmati, SEZAM biały, Pasta miso (woda, SOJA, ryż, sól, alkohol z trzciny cukrowej), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Wegański majonez (Woda, olej roślinny rzepakowy, musztarda (woda, ocet spirytusowy, GORCZYCA, cukier, sól), cukier, skrobia modyfikowana, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, guma guar, ocet spirytusowy, sól, przeciwutleniacz: sól wapniowo-disodowa, barwnik: karoteny), Czosnek, Olej rzepakowy
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 868 kJ/207 kcal |
Tłuszcz: 10,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g |
Węglowodany: 24,1 g w tym cukry: 1,1 g |
Błonnik: 3,0 g |
Białko: 4,9 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.