Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.87
-
Less Gluten
Sałatka z grzybami shimeji, szynką serrano, kukurydzą i marchewką, sos sojowy
Marchew, Grzyby shimeji, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sól, Czosnek, Kukurydza mini kolby (Kukurydza mini kolby, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól), Cukier, Imbir różowy marynowany, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Szczypiorek, Szynka Serrano
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 686 kJ/164 kcal |
Tłuszcz: 10,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4 g |
Węglowodany: 9,2 g w tym cukry: 1,9 g |
Błonnik: 3,1 g |
Białko: 11,7 g |
Sól: 3,1 g |
Alergeny
- gluten
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.