Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.32
-
Less Gluten
Sałatka z halloumi, kaszą jaglaną, awokado i fasolką szparagową, sos miodowo-limonkowy
Mix kiełki, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Awokado Hass, Fasolka szparagowa zielona, Sól, Marchew, Kasza jaglana, Ser halloumi (MLEKO krowie, MLEKO kozie, MLEKO owcze, sól, podpuszczka, suszone liście mięty), Miód pszczeli, Olej rzepakowy, Oliwa z oliwek, Sok z limonki świeżo wyciskany
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 711 kJ/409 kcal |
Tłuszcz: 27,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11,0 g |
Węglowodany: 26,3 g w tym cukry: 7,4 g |
Błonnik: 4,6 g |
Białko: 14,9 g |
Sól: 1,7 g |
Alergeny
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.