Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.38
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Less Carb
Sałatka z indykiem, czarnym ryżem i papryką, sos sezamowy
Cukinia, Ogórek zielony, Woda mineralna niegazowana, Pasta sezamowa (ziarno SEZAMU), Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Miód pszczeli, Ryż czarny, Roszponka, Papryka czerwona, Imbir, Tymianek, Sól, Pieprz czarny, Papryka słodka, Olej rzepakowy, Kolendra, Kmin rzymski, Indyk, Sok z cytryny świeżo wyciskany
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 384 kJ/331 kcal |
Tłuszcz: 9,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g |
Węglowodany: 34,8 g w tym cukry: 4,3 g |
Błonnik: 4,0 g |
Białko: 25,9 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- gorczyca
- sezam
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.