Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.27
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Sałatka z indykiem, kaszą gryczaną, burakiem i pomarańczą, miodowy sos winegret
Rodzynki (rodzynki, olej słonecznikowy, DWUTLENEK SIARKI), Szczaw krwisty, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Miód pszczeli, Pomarańcza, ORZECHY WŁOSKIE, Kasza gryczana palona, Tymianek, Kolendra, Papryka słodka, Kmin rzymski, Indyk, Imbir, Sól, Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Burak, Sok z cytryny świeżo wyciskany
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 952 kJ/228 kcal |
Tłuszcz: 10,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g |
Węglowodany: 25,1 g w tym cukry: 12,0 g |
Błonnik: 3,8 g |
Białko: 11,8 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gorczyca
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.