Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten
  • Less Carb

Sałatka z indykiem, makaronem ryżowym, kapustą pekińską i fasolką szparagową, sos z mango

ORZESZKI ZIEMNE, Kapusta pekińska, Sos teriyaki (zawiera SOJĘ), Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Imbir różowy marynowany, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sok z limonki, Kolorowa papryka (Papryka czerwona, papryka żółta, papryka zielona), Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Marchew, Mąka ziemniaczana, Groszek cukrowy, Makaron ryżowy (mąka ryżowa, sól, woda), Pulpa mango (Pulpa z mango, woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Tymianek, Papryka słodka, Kolendra, Kmin rzymski, Indyk, Imbir, Sól, Sok z limonki świeżo wyciskany, Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Miód pszczeli, Czosnek

Wartość odżywcza na porcję XL

Wartość energetyczna:
2 366 kJ/565 kcal
Tłuszcz: 25,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,8 g
Węglowodany: 49,0 g
w tym cukry: 18,9 g
Błonnik: 5,1 g
Białko: 38,7 g
Sól: 2,1 g

Alergeny

  • gluten
  • orzeszki ziemne i produkty pochodne
  • sezam
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: