Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Less Carb
Sałatka z indykiem, makaronem ryżowym, kapustą pekińską i fasolką szparagową, sos z mango
ORZESZKI ZIEMNE, Kapusta pekińska, Sos teriyaki (zawiera SOJĘ), Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Imbir różowy marynowany, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sok z limonki, Kolorowa papryka (Papryka czerwona, papryka żółta, papryka zielona), Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Marchew, Mąka ziemniaczana, Groszek cukrowy, Makaron ryżowy (mąka ryżowa, sól, woda), Pulpa mango (Pulpa z mango, woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Tymianek, Papryka słodka, Kolendra, Kmin rzymski, Indyk, Imbir, Sól, Sok z limonki świeżo wyciskany, Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Miód pszczeli, Czosnek
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 366 kJ/565 kcal |
Tłuszcz: 25,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,8 g |
Węglowodany: 49,0 g w tym cukry: 18,9 g |
Błonnik: 5,1 g |
Białko: 38,7 g |
Sól: 2,1 g |
Alergeny
- gluten
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.