Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.41
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Less Carb
Sałatka z indykiem, granatem, mango i kaszą jaglaną, olej z wędzonych warzyw
Olej z wędzonych warzyw (olej rzepakowy, papryka wędzona, czosnek wędzony, por, sól), Rukola, Granat, Imbir, Indyk, Kmin rzymski, Kolendra, Olej rzepakowy, Papryka słodka, Pieprz czarny, Sól, Tymianek, Kasza jaglana, Mango
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 349 kJ/322 kcal |
Tłuszcz: 16,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g |
Węglowodany: 23,7 g w tym cukry: 5,8 g |
Błonnik: 1,9 g |
Białko: 18,9 g |
Sól: 1,3 g |
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.