Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.54 Star
  • Dairy Free

Sałatka z indykiem, winogronami i orzechami włoskimi podana z grzankami

Chleb razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Tymianek, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Miód pszczeli, Sałata mix, Pomidorki daktylowe, ORZECHY WŁOSKIE, Indyk, Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Papryka słodka, Kolendra, Kmin rzymski, Imbir, Cukier, Czosnek, Tymianek, Sól, Rozmaryn, Winogrona ciemne

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
842 kJ/201 kcal
Tłuszcz: 9,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g
Węglowodany: 20,4 g
w tym cukry: 2,3 g
Błonnik: 3,2 g
Białko: 9,6 g
Sól: 0,4 g

Alergeny

  • gluten
  • gorczyca
  • orzechy

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: