Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.54
-
Dairy Free
Sałatka z indykiem, winogronami i orzechami włoskimi podana z grzankami
Chleb razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Tymianek, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Miód pszczeli, Sałata mix, Pomidorki daktylowe, ORZECHY WŁOSKIE, Indyk, Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Papryka słodka, Kolendra, Kmin rzymski, Imbir, Cukier, Czosnek, Tymianek, Sól, Rozmaryn, Winogrona ciemne
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 842 kJ/201 kcal |
Tłuszcz: 9,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g |
Węglowodany: 20,4 g w tym cukry: 2,3 g |
Błonnik: 3,2 g |
Białko: 9,6 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.