Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.54 Star
  • Dairy Free

Sałatka z indykiem, winogronami i orzechami włoskimi podana z grzankami

Winogrona ciemne, Pomidorki daktylowe, Indyk, Chleb razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Sałata mix, Olej rzepakowy, ORZECHY WŁOSKIE, Miód pszczeli, Sok z cytryny, Woda, Sól, Papryka słodka, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Cukier, Kolendra, Imbir, Pieprz czarny, Tymianek, Kmin rzymski, Czosnek, Rozmaryn, .

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
816 kJ/195 kcal
Tłuszcz: 9,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g
Węglowodany: 20,4 g
w tym cukry: 10,2 g
Błonnik: 3,2 g
Białko: 8,2 g
Sól: 0,4 g

Alergeny

  • gluten
  • gorczyca
  • orzechy

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: