Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.25
Sałatka z jajkiem, awokado i razowymi grzankami, sos jogurtowo-musztardowy
Roszponka, Kiełki rzodkiewki, Miód pszczeli, JOGURT naturalny 2% tł., Pomidorki daktylowe, Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól, stabilizator: glukonian żelazawy), Ogórek zielony, Koperek, JAJA kurze, Czosnek, Olej rzepakowy, Tymianek, Sól, Pieprz czarny, Chleb razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Dynia pestki, Awokado Hass, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól)
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 670 kJ/399 kcal |
Tłuszcz: 17,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,8 g |
Węglowodany: 41,3 g w tym cukry: 9,0 g |
Błonnik: 8,7 g |
Białko: 16,5 g |
Sól: 1,5 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.