Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.51
-
Less Gluten
-
Less Carb
Sałatka z jajkiem, boczkiem i parmezanem, sos Cezara
Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Boczek wędzony (zawiera SOJĘ), JAJA kurze, Pomidorki daktylowe, Sałata rzymska mini, Anchois (filety ANCHOIS, olej słonecznikowy, sól), JOGURT naturalny 2% tł., Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sos worcestershire (zawiera SELER), Czosnek, Olej rzepakowy, Sól, Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych)
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 119 kJ/506 kcal |
Tłuszcz: 41,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12,2 g |
Węglowodany: 8,2 g w tym cukry: 3,1 g |
Błonnik: 1,8 g |
Białko: 25,2 g |
Sól: 2,5 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
- mleko
- ryby i produkty pochodne
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.