Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.45
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Sałatka z jajkiem, brokułem, pomidorkami i nasionami słonecznika, sos winegret
Brokuł, JAJA kurze, Pomidorki daktylowe, Nasiona słonecznika, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Miód pszczeli
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 275 kJ/305 kcal |
Tłuszcz: 23,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,0 g |
Węglowodany: 15,2 g w tym cukry: 7,5 g |
Błonnik: 5,8 g |
Białko: 13,7 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.