Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.91
-
Less Gluten
Sałatka z jajkiem, czerwonym ryżem, brokułami i tapenadą z oliwek
Sałata mix, Brokuł, JAJA kurze, Ryż czerwony, Sól, Oliwa z oliwek, Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól, stabilizator: glukonian żelazawy), Pieprz czarny, Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Czosnek, Olej rzepakowy, ORZECHY WŁOSKIE
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 803 kJ/192 kcal |
Tłuszcz: 9,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g |
Węglowodany: 22,0 g w tym cukry: 3,6 g |
Błonnik: 5,0 g |
Białko: 8,6 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.