Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.28
-
Less Gluten
Sałatka z jajkiem, rzodkiewką, ziemniakiem i płatkami migdałów, sos koperkowy
JAJA kurze, MIGDAŁY w płatkach, Rzodkiewka, Sałata lodowa, Jogurt grecki light (MLEKO pasteryzowane częściowo odtłuszczone, odtłuszczone MLEKO w proszku, żywe kultury bakterii jogurtowych), Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Koperek, Szczypiorek, Olej rzepakowy, Ziemniak, Czosnek
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 819 kJ/196 kcal |
Tłuszcz: 8,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g |
Węglowodany: 22,9 g w tym cukry: 2,6 g |
Błonnik: 4,2 g |
Białko: 7,0 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.