Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.62
-
Less Gluten
-
Less Carb
Sałatka z jajkiem, szparagami, parmezanem i sosem Cezara
Sałata mix, Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Cebula dymka, JAJA kurze, Pomidorki daktylowe, Anchois (filety ANCHOIS, olej słonecznikowy, sól), JOGURT naturalny 2% tł., Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sos worcestershire (zawiera SELER), Czosnek, Olej rzepakowy, Sól, Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Szparagi
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 854 kJ/204 kcal |
Tłuszcz: 14,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,5 g |
Węglowodany: 7,4 g w tym cukry: 2,2 g |
Błonnik: 2,6 g |
Białko: 12,0 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
- mleko
- ryby i produkty pochodne
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.