Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.39
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Sałatka z jajkiem, szparagami, pomidorkami i bezglutenowymi grzankami, sos winegret
Sałata mix, Chleb bezglutenowy (Skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, koncentrat białka SOJOWEGO, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, hydroksypropylometyloceluloza, cukier, psyllium, sól, glukoza, ekstrakt drożdżowy, syrop buraczany, kwas mlekowy, koncentrat winogronowy, prażona mączka soczewicy, regulator kwasowości: octan sodu, enzym), Olej rzepakowy, Sól, Czosnek, JAJA kurze, Pomidorki daktylowe, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Miód pszczeli, Szparagi
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 281 kJ/306 kcal |
Tłuszcz: 18,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,6 g |
Węglowodany: 26,9 g w tym cukry: 13,5 g |
Błonnik: 3,3 g |
Białko: 8,4 g |
Sól: 0,8 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.