Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.41
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Sałatka z kaczką, mango i granatem, sos śliwkowy
Roszponka, Granat, Mango, Wieprzowina, polędwica, Imbir, Kolendra, Majeranek, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sól, Czosnek, Cukier, Śliwki suszone (zawierają DWUTLENEK SIARKI)
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 809 kJ/193 kcal |
Tłuszcz: 6,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g |
Węglowodany: 15,9 g w tym cukry: 13,0 g |
Błonnik: 2,5 g |
Białko: 18,1 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.