Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.39
Sałatka z kaczką, pieczoną gruszką, serem lazur i sosem malinowo-imbirowym, grzanki razowe
Sałata mix, Kiełki rzodkiewki, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Oliwa z oliwek, Miód pszczeli, Ser pleśniowy Lazur (MLEKO pełne pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti), Majeranek, Kolendra, Imbir, Wieprzowina, polędwica, Olej rzepakowy, Czosnek, Tymianek, Sól, Pieprz czarny, Chleb razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), gruszka, Maliny
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 085 kJ/498 kcal |
Tłuszcz: 26,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,3 g |
Węglowodany: 34,7 g w tym cukry: 7,8 g |
Błonnik: 6,8 g |
Białko: 30,4 g |
Sól: 1,5 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.