Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.12
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Sałatka z kalafiorem romanesco i zieloną fasolką, sos sezamowo-miodowy
SEZAM biały, Fasola edamame, Fasolka szparagowa zielona, Sól, Kalafior romanesco, Miód pszczeli, Oliwa z oliwek, Pasta sezamowa (ziarno SEZAMU), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Czosnek, Olej rzepakowy
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 898 kJ/215 kcal |
Tłuszcz: 13,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g |
Węglowodany: 14,8 g w tym cukry: 8,1 g |
Błonnik: 8,5 g |
Białko: 10,2 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.