Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.07
Sałatka z kalafiorem romanesco, kolorowymi marchewkami i parmezanem, francuskie paluchy z czarnuszką, rozmarynowa oliwa z oliwek
Oliwa z oliwek aromatyzowana rozmarynem (oliwa z oliwek najwyższej jakości z pierwszego tłoczenia, rozmaryn, naturalny aromat rozmarynu), Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJ)), Oliwa czosnkowo-szpinakowa (oliwa z oliwek, czosnek, szpinak, sól), Ciasto francuskie (zawiera MLEKO i GLUTEN), Czarnuszka, Żółtko JAJA kurzego, Kalafior romanesco, Marchew fioletowa, Marchew, Marchew żółta obrana, Miód pszczeli, Olej rzepakowy, Sól, Rukola
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 283 kJ/546 kcal |
Tłuszcz: 37,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12,5 g |
Węglowodany: 41,0 g w tym cukry: 10,9 g |
Błonnik: 11,6 g |
Białko: 15,5 g |
Sól: 0,9 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.