Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.41
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Sałatka z kapusty pekińskiej z gruszką i słonecznikiem, winegret
Gruszka, SELER naciowy, Kapusta pekińska, Nasiona słonecznika, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Miód pszczeli, Szpinak
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 751 kJ/179 kcal |
Tłuszcz: 13,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g |
Węglowodany: 12,5 g w tym cukry: 6,1 g |
Błonnik: 3,6 g |
Białko: 3,2 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- gorczyca
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.