Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.68
-
Dairy Free
Sałatka z kapusty z winogronami i orzechami włoskimi
Kapusta biała, Kasza JĘCZMIENNA perłowa, Sól, ORZECHY WŁOSKIE, Bazylia, Miód pszczeli, Musztarda dijon (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sok pomarańczowy, Winogrona ciemne
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 425 kJ/102 kcal |
Tłuszcz: 6,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g |
Węglowodany: 10,1 g w tym cukry: 2,5 g |
Błonnik: 1,7 g |
Białko: 1,6 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.