Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.89
-
Dairy Free
Sałatka z kaszą bulgur, grillowaną cukinią, szynką szwarcwaldzką i granatem, sos miętowy
Granat, Rukola, Cukinia, Pieprz czarny, Sól, Czosnek, Olej rzepakowy, Kasza bulgur (zawiera PSZENICĘ), Miód pszczeli, Oliwa z oliwek, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Mięta, Szynka szwarcwaldzka
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 855 kJ/204 kcal |
Tłuszcz: 10,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,9 g |
Węglowodany: 20,0 g w tym cukry: 8,1 g |
Błonnik: 3,4 g |
Białko: 7,9 g |
Sól: 0,9 g |
Alergeny
- gluten
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.