Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.47 Star

Sałatka z kaszą bulgur, pieczoną dynią, żółtą papryką, serem kozim, winogronami i pistacjami, sos winegret

Papryka żółta, Dynia, Winogrona ciemne, Ser kozi (MLEKO kozie pasteryzowane, kultury bakterii fermentacji mlekowej), Kasza bulgur (zawiera PSZENICĘ), Rukola, Olej rzepakowy, ORZECHY PISTACJOWE, Sok z cytryny, Miód pszczeli, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ) (woda, GORCZYCA biała, GORCZYCA czarna, ocet spirytusowy, ocet jabłkowy, sól, cukier, stabilizator (guma ksantanowa, guma guar), przyprawy, barwnik (kurkumina)), Sól, Pieprz czarny, .

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
1 666 kJ/398 kcal
Tłuszcz: 23,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,5 g
Węglowodany: 40,5 g
w tym cukry: 14,7 g
Błonnik: 4,5 g
Białko: 10,7 g
Sól: 0,3 g

Alergeny

  • gluten
  • gorczyca
  • mleko
  • orzechy

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: