Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.3
-
Less Gluten
Sałatka z kaszą gryczaną, wędzonym twarogiem, bobem, pomidorkami, kaparami i orzechami nerkowca
ORZECHY NERKOWCA, Bób, Kapary w zalewie (Kapary, woda, sól, ocet winny), Kasza gryczana palona, Sól, Pomidorki daktylowe, Ser twarogowy wędzony (MLEKO, ŚMIETANKA, MLEKO w proszku, kultury mleczarskie), Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Miód pszczeli
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 616 kJ/625 kcal |
Tłuszcz: 38,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11,4 g |
Węglowodany: 48,4 g w tym cukry: 6,5 g |
Błonnik: 8,6 g |
Białko: 25,0 g |
Sól: 2,2 g |
Alergeny
- gorczyca
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.