Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0
-
Less Gluten
Sałatka z kaszą gryczaną, wędzonym twarogiem i orzechami pinii, sos ziołowy
Roszponka, Rukola, Kasza gryczana palona, Sól, Ogórek zielony, orzechy pinii, Pomidorki cherry żółte, Pomidorki daktylowe, Ser twarogowy wędzony (MLEKO, ŚMIETANKA, MLEKO w proszku, kultury mleczarskie), Koperek, Miód pszczeli, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Oliwa z oliwek, Tymianek, Sok z cytryny świeżo wyciskany
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 036 kJ/248 kcal |
Tłuszcz: 12,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,5 g |
Węglowodany: 23,0 g w tym cukry: 5,0 g |
Błonnik: 2,8 g |
Białko: 9,7 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- gorczyca
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.