Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.41
-
Less Gluten
Sałatka z kaszą gryczaną, wędzonym twarogiem i pestkami dyni, sos winegret
Roszponka, Dynia pestki, Kasza gryczana palona, Sól, Ogórek zielony, Papryka żółta, Pomidorki daktylowe, Ser twarogowy wędzony (MLEKO, ŚMIETANKA, MLEKO w proszku, kultury mleczarskie), Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Miód pszczeli
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 257 kJ/300 kcal |
Tłuszcz: 20,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,1 g |
Węglowodany: 19,5 g w tym cukry: 3,0 g |
Błonnik: 2,3 g |
Białko: 10,2 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- gorczyca
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.