Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.17
-
Less Gluten
Sałatka z kaszą gryczaną, wędzonym twarogiem, warzywami korzeniowymi i słonecznikiem, sos winegret
Ser twarogowy wędzony (MLEKO, ŚMIETANKA, MLEKO w proszku, kultury mleczarskie), SER twarogowy chudy, Kiełki rzodkiewki, Burak, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sól, Kasza gryczana palona, Marchew, Pietruszka, Nasiona słonecznika, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Miód pszczeli
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 544 kJ/369 kcal |
Tłuszcz: 19,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,6 g |
Węglowodany: 34,6 g w tym cukry: 11,5 g |
Błonnik: 6,7 g |
Białko: 14,6 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- gorczyca
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.