Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.06
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Sałatka z kaszą jaglaną, cukinią, karczochami i suszonymi pomidorami
Cukinia, Pieprz czarny, Sól, Karczochy w zalewie (Karczochy, woda, olej rzepakowy, ocet spirytusowy, przyprawy, cukier, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, sól), Miód pszczeli, Olej rzepakowy, Sok z cytryny, Czosnek, Kasza jaglana, Pomidorki daktylowe, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Nasiona słonecznika, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Sok z cytryny świeżo wyciskany
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 960 kJ/229 kcal |
Tłuszcz: 16,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g |
Węglowodany: 18,3 g w tym cukry: 4,6 g |
Błonnik: 3,8 g |
Białko: 4,6 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- gorczyca
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.