Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.93
-
Less Gluten
Sałatka z kaszą jaglaną, jajkiem, awokado i oliwkami, sos jogurtowy
Roszponka, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Awokado Hass, JAJA kurze, Kasza jaglana, Sól, Ogórek zielony, Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól), Pomidorki daktylowe, Nasiona słonecznika, JOGURT naturalny 2% tł., Miód pszczeli, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Pieprz czarny
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 474 kJ/352 kcal |
Tłuszcz: 17,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,4 g |
Węglowodany: 34,3 g w tym cukry: 7,8 g |
Błonnik: 3,9 g |
Białko: 14,3 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.