Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.79
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Sałatka z kaszą jaglaną, marynowanymi karczochami i jajkiem, sos balsamiczny
Roszponka, JAJA kurze, Karczochy w zalewie (Karczochy, woda, olej rzepakowy, ocet spirytusowy, przyprawy, cukier, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, sól), Miód pszczeli, Olej rzepakowy, Sok z cytryny, Czosnek, Sól, Kasza jaglana, Pomidorki daktylowe, Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Sok z cytryny świeżo wyciskany
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 950 kJ/227 kcal |
Tłuszcz: 14,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g |
Węglowodany: 19,5 g w tym cukry: 4,1 g |
Błonnik: 3,0 g |
Białko: 5,1 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- jaja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.