Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.51
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Sałatka z kaszą jaglaną, pieczonym łososiem, ogórkiem i kukurydzą, dressing azjatycki
Roszponka, Miód pszczeli, Ocet ryżowy (woda, ryż), Olej rzepakowy, Pasta z tamaryndowca, Przyprawa chińska 5 smaków (cynamon, kolendra, liść laurowy, anyż, ziele angielskie), Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Czosnek, Sól, Imbir różowy marynowany, Kasza jaglana, Kukurydza, Pieprz czarny, ŁOSOŚ, Ogórek zielony, Szczypiorek
Alergeny
- ryby i produkty pochodne
- soja
Składniki
Wartości odżywcze w porcji:
Wartość energetyczna
Tłuszcze
W tym kwasy tłuszczowe nasycone
Węglowodany
W tym cukry
Białko
Sól
Błonnik
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.