Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.25
Sałatka z kaszą jaglaną, twarogiem, ogórkiem, suszonymi i świeżymi pomidorami, dressing bazyliowy
Miód pszczeli, Musztarda dijon (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Bazylia, Kasza jaglana, Ogórek zielony, Pomidorki daktylowe, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), SER twarogowy chudy
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 291 kJ/309 kcal |
Tłuszcz: 17,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g |
Węglowodany: 34,7 g w tym cukry: 4,0 g |
Błonnik: 2,8 g |
Białko: 12,9 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- gorczyca
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.