Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.35
Sałatka z kaszą kuskus, mozzarellą, pomidorkami i oliwkami, sos winegret
SELER naciowy, Roszponka, Kasza kuskus (zawiera PSZENICĘ), Olej rzepakowy, Sól, Ogórek zielony, Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól, stabilizator: glukonian żelazawy), Pomidorki daktylowe, Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka), Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Miód pszczeli
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 665 kJ/159 kcal |
Tłuszcz: 10,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g |
Węglowodany: 10,7 g w tym cukry: 1,3 g |
Błonnik: 1,6 g |
Białko: 6,2 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- mleko
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.