Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.25
Sałatka z kaszą owsianą, serem greckim i świeżymi warzywami, sos winegret
Rzodkiewka, Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Kasza OWSIANA, Sól, Ogórek zielony, Pomidorki daktylowe, Nasiona słonecznika, Miód pszczeli, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 076 kJ/496 kcal |
Tłuszcz: 24,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,6 g |
Węglowodany: 54,4 g w tym cukry: 6,0 g |
Błonnik: 7,4 g |
Białko: 13,7 g |
Sól: 1,6 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.