Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.2
Sałatka z kaszą owsianą, fetą, kukurydzą, ogórkiem i pomidorkami, sos winegret
Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Rukola, Kasza OWSIANA, Sól, Kukurydza, Ogórek zielony, Pomidorki daktylowe, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Miód pszczeli
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 118 kJ/506 kcal |
Tłuszcz: 28,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,1 g |
Węglowodany: 50,1 g w tym cukry: 7,9 g |
Błonnik: 6,4 g |
Białko: 13,9 g |
Sól: 2,0 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.