Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.41
-
Dairy Free
Sałatka z kaszą pęczak, ciecierzycą, suszonymi pomidorami i natką pietruszki, sos cytrynowy
Roszponka, Kiełki słonecznika, Ciecierzyca, Kasza JĘCZMIENNA pęczak, Sól, Natka pietruszki, Pomidorki daktylowe, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Miód pszczeli, Oliwa z oliwek, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Czosnek, Olej rzepakowy
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 252 kJ/299 kcal |
Tłuszcz: 21,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g |
Węglowodany: 40,0 g w tym cukry: 5,7 g |
Błonnik: 7,1 g |
Białko: 8,6 g |
Sól: 0,9 g |
Alergeny
- gluten
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.