Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.39
Sałatka z kaszą pęczak, parmezanem, cukinią, suszonymi pomidorami i czarnuszką, sos winegret
Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Czarnuszka, Cukinia, Pieprz czarny, Sól, Czosnek, Olej rzepakowy, Kasza JĘCZMIENNA pęczak, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Miód pszczeli, Szpinak baby
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 667 kJ/398 kcal |
Tłuszcz: 25,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,6 g |
Węglowodany: 43,5 g w tym cukry: 4,9 g |
Błonnik: 6,0 g |
Białko: 10,3 g |
Sól: 1,0 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.